Subcategories

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Reciprozagen

Bent u op zoek naar Bosch reciprozaagbladen, dan bent u bij Toolkampioen aan het juiste adres!
Toolkampioen.nl levert nl een diversiteit aan reciprozagen. Wat uw werkzaamheid ook is, er bestaat voor elk klusje een ander reciprozaagblad. Zo zijn er bladen die geschikt zijn voor het maken van gebogen sneden in brandhout, of bladen voor het snoeien van hout. Maar ook bijvoorbeeld voor het maken van specifieke zaagsneden in bouwmaterialen of bladen die zonder enige moeite zaagsloopwerk kunnen verrichten.
Neemt u alstublieft een kijkje op onze website Toolkampioen.nl, onder de categorie Toebehoren powertools en dan reciprozagen. De kans is groot dat u een geschikt zaagblad kunt vinden voor uw toepassingsgebied.
Onderstaand vindt u een bondig overzicht van hetgeen wij zoal aanbieden in ons reciprozagen assortiment.


Reciprozaagbladen S617K


Dit is een taps toelopend blad en daardoor uitermate geschikt voor lastig te bereiken gedeelten. Het blad is zeer goed inzetbaar voor het maken van gebogen zaagsneden. Dit zaagblad is voorzien van een puntig uiteinde wat het geschikt maakt voor invalzagen. Het is goed te gebruiken voor het zagen in brandhout (spijkervrij), grof hout en groen hout.

Reciprozaagbladen S1531L


Doordat dit blad voorzien is van puntige en scherp geslepen tanden is het ideaal te gebruiken voor precies snoeiwerk en het voorkomt ook dat de planten beschadigd raken. Dit zaagblad is gefabriceerd met grote tandafstanden van 5mm. en grote spaanruimten, wat maakt dat het gesneden materiaal snel verwijderd kan worden en wat dan ook weer zorgt voor snelle zaagresultaten. Het uit HCS vervaardigde blad is gemaakt voor het snoeien van groen hout.

Reciprozaagbladen S644D


Dit HCS blad kan gebruikt worden voor het zagen van hout en van niet-abrasieve houtbewerkingsmaterialen t.b.v. de bouw.Door de uitermate scherp geslepen tanden kan dit zaagblad splintervrij zagen! Ook is dit blad, door zijn taps toelopende blad, enorm geschikt voor lastig te bereiken plekken en kan het ook zorgen voor gebogen sneden. Het blad is ook voorzien van een puntig uiteinde t.b.v. invalzagen.


Reciprozaagbladen S611DF


Dit blad heeft een geheel taps toelopend blad en kan daardoor zeer lastig te bereiken plekken zagen. De afstand van de tanden is 4.3mm. en zijn gezet wat zorgt voor vlugge zaagresultaten. Eveneens is dit blad voorzien van een puntig uiteinde en is dus geschikt voor invalzagen.


Reciprozaagblad S1111DF


Doordat dit blad vervaardigd is uit dik materiaal (1.25mm.)kan het zagen met snelheid, flexibiliteit en stabiliteit worden uitgevoerd. De grote afstand tussen de tanden (4.3mm.) en de gezette tanden maken dat de S1111DF moeiteloos vlotte zaagresultaten kan neerzetten. Het BIM-zaagblad is beter voor zachte spijkers, zachte staalsoorten en non-ferrometaaldelen die in hout kunnen zitten.


Reciprozaagblad S1411DF


Doordat dit blad vervaardigd is uit dik materiaal (1.25mm.)kan het zagen met snelheid, flexibiliteit en stabiliteit worden uitgevoerd. De grote afstand tussen de tanden (4.3mm.) en de gezette tanden maken dat de S1411DF moeiteloos vlotte zaagresultaten kan neerzetten.Het BIM-zaagblad is beter voor zachte spijkers, zachte staalsoorten en non-ferrometaaldelen die in hout kunnen zitten.


Reciprozaagblad S925VF


Dit zaagblad kunt u goed gebruiken voor sloopwerken in metaal, is zeer stabiel en zorgt voor moeiteloze en gladden zaagsneden. Doordat het reciprozaagblad gemaakt is met vario-tandgeometrie kan het zagen gedaan worden met minder trillingen en ook soepeler. Het BIM blad is gemaakt voor het zagen van staal van een normale sterkte t.b.v. sloopwerkzaamheden. Door de varierende tandafstand (1.8/2.6mm) is dit blad geschikt voor pijpen profielen met een wanddikte van 2 tot 10mm.


Reciprozaagblad S1125VF


Het blad is vervaardigd uit dik materiaal (1.25mm) en geeft perfecte stabiliteit voor sloopwerkzaamheden in metaal. Ook zorgt dit zaagblad voor minder trillingen. Het BIM blad kan gebruikt worden voor het zagen in staal van een normale sterkte.