Subcategories

Er zijn 37 producten.

Item 1-18 van 37 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 37 in totaal item(s)

Gatzagen

Gatzaag kopen?

o31219v82_A1491b06.png

Bent u op zoek naar een gatzaag voor hout en metaal? Dan biedt Toolkampioen.nl u de Bosch gatzaag progressor for wood and metal. De Bosch bi-metal gatzagen voldoen aan de hoogste eisen! Ze zijn snel en volhardend door de meest uiteenlopende materialen. Onderstaand treft u een uitgebreid overzicht van de voordelen en de productspecificaties.

Voordelen:

Met de gatzaag Progressor for Wood and metal kunt u snel zagen in hout en metaal.

  • Een geavanceerde vertanding zorgt voor een uitstekend zaagresultaat en vlotte verwijdering van zaagsel.

  • Het is gemaakt van HSS-bimetaal met een metaalmenging van 8% kobalt, wat zorgt voor veerkrachtigheid en degelijkheid.

De gatzaag is, als enige in zijn soort, voorzien van de Power-change adapter met het snelste opzetsysteem! Één klik, en de gatzagen en centreerboren zijn vergrendeld en ontgrendeld!

Productspecificaties:

De Progressor for Wood and Metal gatzaag is een degelijke gatzaag voor het moeiteloos zagen in hout en metaal. De geavanceerde vertanding zorgt voor een uitstekend zaagresultaat en vlotte verwijdering van zaagsel. Deze gatzaag is geproduceerd van HSS (=high speed steel)-bimetaal met een metaalmenging van 8% kobalt. De zaag is lang te gebruiken, in de zin van een lange levensduur. De hittebestendigheid is extreem hoog, waardoor er minder kans is op tandbreuk bij uiterste veerkracht. U kunt deze gatzaag gebruiken bij het zagen van hout, metaal en kunststof. Het is te gebruiken voor alle elektrische en accu boor-/schroefmachines.

De unieke Power-change adapter van Bosch is het snelste opzetsysteem waarmee de gatzagen en centreerboren met maar liefst één klik kunnen worden vergrendeld en ontgrendeld!

Bosch gatzaag Progressor for Wood and Metal bestellen? Toolkampioen.nl! Uitstekend zaagresultaat!