Subcategories

Er zijn 20 producten.

Item 1-18 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 20 in totaal item(s)

Accugereedschap

Accugereedschap kopen?


Wilt u graag accugereedschap kopen? Dan kunt u daarvoor terecht bij Toolkampioen.nl!
Toolkampioen levert een breed scala aan professioneel accugereedschap. De diverse merken die aangeboden worden zijn onder andere: Bosch, Hikoki (voorheen Hitachi), Makita, Metabo en Panasonic. Het gereedschap zelf varieert van haakse slijpers op accu, accuboormachines, accuboorhamers, accucombihamers, accuklopboormachines, accuslagmoersleutels, accudecoupeerzagen, tot accuzaklampen.. Ons assortiment breidt zich langzamerhand steeds verder uit.


Kortom Toolkampioen.nl levert gereedschap voor diverse toepassingen. De bouw, elektriciens, tuin-en landschapsbouw, metaal, sanitair-en cv installateurs, meubelmakers en timmermannen. Er valt veel door ons te leveren, mocht er een product niet op onze website staan waar uw interesse naar uit gaat, schroom niet om contact met ons op te nemen (+31)50 3130910 of via de mail (info@strijker-bv.nl). Wij zoeken graag voor u uit of het product leverbaar is waar u naar op zoek bent. Heeft u vragen over een bepaald product of heeft u advies nodig? Wij geven u graag onze deskundige recommandatie, zodat u de juiste machine koopt en met een tevreden gevoel aan de slag kunt.


Wij hebben nauwe samenwerking met onze leveranciers. U bent dan ook altijd verzekerd van veilige en betrouwbare producten.Accugereedschap kopen doet u dan ook bij Toolkampioen.nl!
Nogmaals, heeft u nog vragen of opmerkingen, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te bellen (+31)50 3130910 of te mail (info@strijker-bv.nl).
Wij zijn u graag van dienst.

Divers accugereedschap! Gunstig geprijsd. Toolkampioen.nl!