Subcategories

Er zijn 34 producten.

Item 1-18 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 34 in totaal item(s)

Slijpschijven

Interesse voor doorslijpschijven?

Bij Toolkampioen.nl, onder het kopje "toebehoren voor Powertools", kunt u kiezen uit diverse doorslijpschijven. Onderstaand een overzicht van hetgeen onze webshop u kan bieden. 

Bosch doorslijpschijf standard for Inox-Rapido


De Bosch doorslijpschijf standard for Inox-Rapido is speciaal op de markt gebracht voor het slijpen van roestvast staal (RVS). Deze doorslijpschijf is gemaakt van aluminiumoxide, speciaal bedacht voor het goed kunnen bewerken van RVS. De standard for Inox-Rapido schijf heeft geen ijzer-, zwavel-, of chloorhoudende vulmaterialen. Deze slijpschijf kunt u gebruiken op uw Bosch haakse slijpmachine.

Bosch doorslijpschijf Standard for Metal


De Bosch doorslijpschijf standard for Metal is een uiterst geschikte slijpschijf voor metaal. Ook deze doorslijpschijf is gemaakt van aluminiumoxide, maar ditmaal ontwikkeld voor algemene toepassing op staal. Deze schijf Standard for Metal kunt u gebruiken op een haakse slijpmachine.

Bosch afbraamschijf Standard for Metal (gebogen)


De afbraamschijf Standard for Metal is een prima schijf voor afbraamwerkzaamheden op metaal. Deze schijf is vervaardigd uit aluminiumoxide schuurkorrels, waardoor deze goed inzetbaar is voor uw veelvoorkomende gebruikmaking op metaal. Ook te gebruiken met haakse slijpmachines.

Bosch lamellenschuurschijf (Best for Metal)


Bosch lamellenschuurschijf (Best for Metal) heeft een meer dan prima levensduurverwachting! Ze wordt ingezet voor het slijpen van lasnaden en grof schuurwerk van metalen oppervlakken. Deze Best for Metal lamellenschijf is vervaardigd uit zirkonium-aluminiumoxide/halfbrosse aluminiumoxide en de korrels zijn stevig en slijtagevast. De X571 past op haakse slijpmachines. N.B. De dragerplaat is te verkrijgen in haakse en in rechte, glasvezel-en kunststof varianten!

Alle doorslijpschijven van Bosch zijn geproduceerd volgens de hoogste veiligheidseisen (EN12413)

Doorslijpschijven kopen? Toolkampioen.nl.