Subcategories

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Boormachines

Boormachine kopen?


Wilt u graag een boormachine kopen? Daarvoor kunt u terecht bij Toolkampioen.nl!
Toolkampioen levert diverse professionele boormachines. De merken die aangeboden worden zijn onder andere, Bosch, Hikoki (voorheen Hitachi), Makita, Metabo en Panasonic. De boormachines varieren in wattage, toerental, gewicht, afmeting, toepassingen (alu/hout/staal).


Kortom werkt u in de bouw, maakt u meubels of bent u bijvoorbeeld timmerman, er is altijd wel een geschikte boormachine te vinden voor uw persoonlijke toepassing.
Er valt veel door ons te leveren, mocht er een product niet op onze website staan waar uw interesse naar uit gaat, schroom niet om contact met ons op te nemen (+31)50 3130910 of via de mail (info@strijker-bv.nl). Wij zoeken graag voor u uit of het product door ons leverbaar is waar u naar op zoek bent.


Heeft u vragen over een bepaald product of heeft u advies nodig? Wij geven u graag onze deskundige recommandatie, zodat u de juiste machine koopt en met een tevreden gevoel aan de slag kunt.
Wij hebben nauwe samenwerking met onze leveranciers. U bent dan ook altijd verzekerd van veilige en betrouwbare producten.
Daarom kunt u zorgeloos uw boormachine kopen bij Toolkampioen.nl!


Nogmaals, heeft u nog vragen of opmerkingen, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te bellen (+31)50 3130910 of te mail (info@strijker-bv.nl).
Wij zijn u graag van dienst.

Boormachines voordelig geprijsd,hoogstaande kwaliteit! Toolkampioen.nl