Subcategories

Er zijn 51 producten.

Item 1-18 van 51 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 51 in totaal item(s)

Schuurpapier

Schuren?

Toolkampioen.nl  biedt divers schuurpapier! Van vliesrol, schuurbladen tot schuurbanden. De merken die wij leveren zijn Bosch en Festool. Onderstaand zetten wij voor u op een rijtje welk schuurpapier waarvoor geschikt is.

 

Welk schuurpapier is geschikt voor uw klus?

 

Bosch vliesrol Matt Finish is een schuurvliesrol met een zeer fijn (A) oppervlaktestructuur. Daardoor erg geschikt voor het glad maken, opruwen, licht schuren, ontvetten en reinigen van oppervlakken, het licht ontbramen en verwijderen van vuil en roest.

 

Bosch schuurbladen type C470 zijn voorzien van een calciumstearaatcoating wat voortijdig verstoppen vermindert. Dit type schuurblad is geschikt voor het schuren van hout, verf, lak en plamuur. De bladen zijn passend bij excenterschuurmachines van Bosch, DeWalt, Festool, Metabo, Makita, Milwaukee, en AEG.

 

Bosch schuurbanden type X440 hebben een stevige, halfbrosse aluminiumoxide schuurkorrel, deze zorgt voor een uitstekend schuurresultaat. Het rugmateriaal is gemaakt voor zware werkomstandigheden. De X440 schuurband is gemaakt voor het schuren van alle houtsoorten, hardhout, spaan-en bouwplaten, en is geschikt voor het gladschuren van randen en sponningen. De band X440 Best for Wood and Paint past op bandschuurmachines.

 

Festool schuurbladen Brilliant is enorm krachtig schuurpapier voor het schuren van hout, verf, lak en plamuur. Schilders, meubelmakers en interieurbouwers kunnen het schuurblad gebruiken voor werkzaamheden als het voorschuren, tussenschuren en eindschuren. Het is passend bij de Deltaschuurmachines van Festool.

FESTOOL 492800-FESTOOL STF DELTA/7 P220 BR2/100 SCHUURPAPIER BRILLIANT 2-klium

Bosch of Festool schuurpapier kopen? Toolkampioen.nl! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!