Subcategories

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Hakbeitels

Interesse in Bosch hakbeitels?

Toolkampioen heeft diverse Bosch hakbeitels in het assortiment. Te weten, puntbeitels, platte beitels, spadebeitels, tegelbeitels. In zowel SDS-plus als SDS-max uitvoering.

Welke hakbeitel biedt voor uw werk de beste uitkomst?

SDS-plus en SDS-max puntbeitels:

Met de SDS-plus en SDS-max puntbeitel kunt u standaard beitelwerk verrichten in beton en baksteen ten behoeve van diverse renovatie- en restauratiedoeleinden. Zoals bijvoorbeeld voor het uitvoeren van adaptiewerk, sloopwerk, het verwijderen van wanden, het renoveren van verbindingen en weghalen van versterkingen. De beitels zijn voorzien van een puntig uiteinde geschikt voor nauwkeurig werken. De SDS-plus aansluiting is verenigbaar met een SDS-plus beitelvoorzetstuk, maar kan ook gebruikt worden met SDS-plus hamers voorzien van een rotatiestop. Ook zijn deze beitels verkrijgbaar met een SDS-max schachtsysteem.

SDS-plus en SDS-max platte beitels:

De SDS+ en SDS-max platte beitel verleent u standaard beitelwerkzaamheden t.b.v. diverse renovatie-en restauratietoepassingen. Door de vlakke snijkant kan deze beitel zorgen voor een behoorlijke afname van het materiaal. De platte beitel is zeer geschikt voor het uitvoeren van aanpassingswerkzaamheden, sloopwerk, het verwijderen van muren, het herstellen van verbindingen en het weghalen van versterkingen.De SDS-plus aansluiting is verenigbaar met een SDS-plus beitelvoorzetstuk, maar kan ook direct gebruikt worden op SDS-plus hamers voorzien van een rotatiestop.

SDS-plus en SDS-max spadebeitels:

De SDS-plus en SDS-max spadebeitel geeft een continue hoge materiaalafname bij bewerking van metselwerk en specie. De spade behoudt zijn gehele levensduur een gelijkmatige dikte, dit komt door zijn zelfslijpende eigenschap. Wat maakt dat de spadebeitel zorgt voor een zeer consequente werkvooruitgang. De beitel kan gebruikt worden voor baksteen en beton. Voor bijvoorbeeld het weghalen van pleisterkalk, vuillagen, resten beton uit schuimplaten, verwijdering van gips en voor het doorbreken van metselwerk. De spadebeitel is te verenigen met een SDS-plus beitel voorzetstuk, maar kan ook direct worden gebruikt op SDS-plus hamers voorzien van een rotatiestop. Dit type beitel zorgt voor een 30% hogere materiaalafname dan standaard beitels!!