Subcategories

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Reciprozagen

Reciprozaag kopen?


Wilt u graag een reciprozaag kopen? Daarvoor kunt u terecht bij Toolkampioen.nl!


Toolkampioen levert diverse professionele reciprozagen op zowel stroom als op accu. De merken die aangeboden worden zijn onder andere, Bosch, Metabo, Makita en Panasonic. De reciprozagen in ons assortiment verschillen in Wattage, Voltage, zaagdiepte, etc.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website waar u hopelijk de reciprozaag kunt vinden naar uw gading. 

Er valt veel door ons te leveren, mocht er een product niet op onze website staan waar uw interesse naar uit gaat, schroom niet om contact met ons op te nemen (+31)50 3130910 of via de mail (info@strijker-bv.nl). Wij zoeken graag voor u uit of het product door ons leverbaar is waar u naar op zoek bent.
Heeft u vragen over een bepaald product of heeft u advies nodig? Wij geven u graag onze deskundige recommandatie, zodat u de juiste machine koopt en met een tevreden gevoel aan de slag kunt.
Wij hebben nauwe samenwerking met onze leveranciers. U bent dan ook altijd verzekerd van veilige en betrouwbare producten.
Daarom kunt u zorgeloos uw haakse slijper kopen bij Toolkampioen.nl!
Nogmaals, heeft u nog vragen of opmerkingen, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te bellen (+31)50 3130910 of te mail (info@strijker-bv.nl).
Wij zijn u graag van dienst.