Subcategories

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Decoupeerzagen

Wilt u Bosch decoupeerzaagbladen kopen?

Via Toolkampioen.nl, onder het kopje "toebehoren Powertools", kunt u voor diverse toepassingen decoupeerzaagbladen naar uw behoeven vinden.
Zo zijn er decoupeerzaagbladen geschikt voor het zagen in zacht hout, niet - abrasieve houtbewerkingsmaterialen, hardhout en abrasieve houtbewerkingsmaterialen, hout met metaal en stalen componenten (standaardsterkte), niet-geperforeerde metalen platen van een standaardsterkte.
De decoupeerzaagbladen van het type T144D, T144DP, T344D, T344DP zijn geschikt voor de zachtere houtsoorten en niet-abrasieve houtbewerkingsmaterialen.
De bladen van het type T101AIF, T301CDF Clean for Hard Wood decoupeerzaagbladen zijn speciaal gemaakt voor hardhout en abrasieve houtbewerkingsmaterialen.
Het bladtype T 345 XF Progressor for Wood and Metal decoupeerzaagbladen is uitermate handig voor gebruik in hout met metaal en stalen componenten van standaard sterkte en voor niet-geperforeerde metalen platen van een standaard sterkte.
Het T 118 A Basic for Metal decoupeerzaagblad is gemaakt voor gebruik in niet-geperforeerde metalen platen.
Onderstaand zetten we voor u nog even op een rijtje de uitgebreidere productvoordelen per type decoupeerzaagblad:


T144D Speed for Wood decoupeerzaagblad

o209454v82_T144d_PRO.png

Dit decoupeerzaagblad zorgt voor snelle en rechte zaagsneden in hout. De scherp geslepen en gezette tanden zorgdragen voor het snelle zagen. Het HCS-materiaal is geschikt voor het zagen in zachte houtsoorten en niet-abrasieve houtbewerkingsmaterialen.
De tandafstand (4-5,2mm.) maakt dat het blad in verschillende materialen hout tussen de 5 en 50mm. dik kan zagen.
Te gebruiken met decoupeerzaagmachines voorzien van een T-schachtkliksysteem!


T144DP Precision for Wood decoupeerzaagblad

o209455v82_T144dp1_PRO.png

Het T144DP decoupeerzaagblad zorgt voor snelle, nauwkeurige en rechte zaagsneden in het te bewerken hout. Het dikkere blad voorkomt buigen en zorgt daardoor voor nauwkeurige zaagsneden waarbij dat nodig is, bijvoorbeeld in bepaalde hoeken. Net als bij de T144D kan de T144DP eveneens snel zagen door ook scherp geslepen en gezette tanden.
Het blad van dit type (T144DP) is gefabriceerd van koolstofstaal en uitermate geschikt voor zagen in zachte houtsoorten en niet-abrasieve houtbewerkingsmaterialen. Ook is dit blad voorzien van een grote tandafstand (4mm.) en zaagt daarom gemakkelijk door houten materialen met een dikte van 5 tot 5mm.
Te gebruiken met decoupeerzaagmachines voorzien van een T-schachtkliksysteem!


T344D Speed for Wood decoupeerzaagblad

o209433v82_T344d_PRO.png

Decoupeerzaagblad type T344D maakt snelle en rechte zaagsneden in hout. Het uit HCS vervaardigde blad is geschikt voor het zagen in zachte houtsoorten en niet-abrasieve houtbewerkingsmaterialen. Dit blad heeft een grote tandafstand (4mm.) en een lange lengte (152mm.) en is daarom handig voor hout met dikte tot max. 100mm.
Te gebruiken met decoupeerzaagmachines voorzien van een T-schachtkliksysteem!


T344DP Precision for Wood decoupeerzaagblad

o9758v82_T344DP.png

De T344DP decoupeerzaagblad zorgt voor snelle, nauwkeurige en rechte zaagsneden in het hout. Doordat het blad wat dikker is, wat zorgt voor minder buiging, kan de T344DP precieze en rechte zaagsneden maken in het hout. De scherp geslepen en gezette tanden zorgen voor snel zagen. Het uit HCS vervaardigde blad is uitermate geschikt voor zagen in zachte houtsoorten en niet-abrasieve houtbewerkingsmaterialen. De tandafstand (4mm.) en de lengte (152mm.) maakt dat het zaagblad gebruikt kan worden voor het zagen van hout met een maximale dikte van 100mm.
Te gebruiken met decoupeerzaagmachines voorzien van een T-schachtkliksysteem!


T101AIF Clean for Hard Wood decoupeerzaagblad

o9729v82_02_T101AIF.png

De Clean for Hard Wood T101AIF decoupeerzaagblad maakt gladde, rechte zaagsneden in hout. Dit komt door de precisiegeslepen tanden met taps geslepen lichaam. De geheel geharde HSS (High Speed Steel) vertanding van BIM (Bimetaal) is gehecht aan een enorm elastisch HCS (High Carbon Steel) lichaam dat dit type blad uitermate geschikt is voor het zagen door hardere materialen, te denken aan hardhout en abrasieve houtbewerkingsmaterialen. Tevens, door de puntige vertanding, zorgt dit blad voor vermindering van scheuren in het hout. Het decoupeerzaagblad heeft een fijne tandafstand (1.7mm.) voor het zagen in dunne, massief hout materialen met een dikte van 2-30mm.
Te gebruiken met decoupeerzaagmachines voorzien van een T-schachtkliksysteem!


T301CDF Clean for Hard Wood decoupeerzaagblad

o9749v82_T301CDF.png

De met precisiegeslepen tanden en het taps geslepen lichaam van de T301CDF decoupeerzaagblad zorgen voor gladde resultaten. Dit blad is gemaakt voor zagen in harde materialen (hardhout en abrasieve houtbewerkingsmaterialen), dankzij de Bimetalen (BIM), volledig geharde HSS-vertanding en uiterst flexibele HCS-lichaam. Dit blad is voorzien van een middelgrote tandafstand (3mm.) en is lang van lengte (117mm.). En daardoor geschikt voor het maken van zaagsneden door massief hout met een dikte tussen de 10 en 65mm.

T345XF Progressor for Wood and Metal decoupeerzaagblad

o9759v82_T345xf.png

Dit type decoupeerzaagblad (T345XF) heeft een tandgeometrie met steeds groter wordende tandafstand, dit is handig voor het werken met materialen met verschillende dichtheden. De tanden van dit blad zijn gefreesd en gezet voor snelle zaagsneden. Het blad is gemaakt van Bimetalen, volledig geharde HSS- vertanding en is enorm flexibel waardoor het handig is voor zagen in hardere materialen, bijvoorbeeld hout met metaal en stalen componenten van een gemiddelde sterkte. Het blad heeft een aanzienlijk toenemende tandafstand (2,4-5mm) en lange lengte (132mm.) en is daarom geschikt voor het zagen door diverse soorten hout met metaal met een maximale dikte van 65mm., bijvoorbeeld schroeven, zachte spijkers en bevestigingsmaterialen.
Te gebruiken met decoupeerzaagmachines voorzien van een T-schachtkliksysteem!

T118A Basic for Metal decoupeerzaagblad

o209409v82_T118a_PRO.png

Het T118A Basic for Metal blad zorgt voor rechte zaagsneden in metaal. De gefreesde en gegolfde tanden zijn uiterst handig voor zaagsneden zonder speciale essenties. Het volledig geharde en hoogwaardige HSS zaagblad materiaal is gemaakt voor het zagen door niet-geperforeerde metalen platen van een gemiddelde sterkte. Tevens zorgt de enorm fijne en oplopende tandafstand (1,1-1,5mm.) voor het zagen in zeer dunnen en massieve platen van metaal met een dikte van 1-3mm.
Te gebruiken met decoupeerzaagmachines voorzien van een T-schachtkliksysteem!

Bosch decoupeerzagen kopen? Toolkampioen.nl!