Subcategories

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Speedboren

Bosch boren kopen?Toolkampioen levert diverse type boren van Bosch. Metaalboren, speedboren en hamerboren (met sds-plus en sds- max aansluitingen). Welke boor heeft u nodig en is het meest geschikt voor uw klus, bekijk dan snel de onderstaande toepasbaarheid per boor!

13049-small_default.jpg?time=1513164576012985-small_default.jpg?time=1513164529812918-small_default.jpg?time=15131644316

Welke boor is geschikt voor uw klus?

Metaalboren:

De metaalboren zijn rechtssnijdende (type N) spiraalboren van HSS-staal conform DIN338, met een 2-voudige, cilindrische boorpunt en met een 2-voudige spiraal. De spiraalgroef is behandeld met een oxidelaag deze zorgt voor een snelle spaanafvoer wat zorgt voor minder slijtage aan de boor. Wat ook zorgt voor extra duurzaamheid is de sterke kern met zijn unieke hardheid op het boorvlak. Deze boren kunnen toegepast worden voor gelegeerd en ongelegeerd staal, gietijzer, non-ferrometalen en kunststoffen.

Speedboren:

De Bosch speedboren zijn enorm geschikt voor zowel harde als zachte houtsoorten, evenals lichte bouwmaterialen zoals gipskarton. De Self Cut Speedboor boort wel drie keer zo snel als standaard speedboren. De precisiegeslepen punt en snijkanten zorgen voor maatzuivere boorgaten. De opnameschacht met 1/4”-zeskantschacht is gemaakt conform ISO1173 E6.3.

Hamerboren:

Onze Bosch hamerboren type SDS-max-7 zijn van een topkwaliteit hamerboren geschikt voor metselwerk en beton. Passend bij alle boorhamers met SDS-max opname. De SDS-Plus-3 Bosch hamerboren zijn eveneens geschikt voor metselwerk en beton. Deze zijn passend bij alle boorhamers met SDS-Plus opname. Ze zijn voorzien van een centreerpunt voor het precies aanboren en een goede geleiding in het boorgat. Het is een Dura-design met 4 spiralen. De kerndiameter is versterkt voor een groter weerstandsvermogen en stabiliteit bij het boren in beton. Het is gemaakt van duurzaam hardmetaal en heeft 2 snijkanten. Wat allemaal bij elkaar zorgt voor een goede levensduur/weerstandsvermogen.

Kortom, bent u op zoek naar boren voor een goede prijs tegen een uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Toolkampioen.nl aan het goede adres!

Powertools speedboren (Bosch) kopen? Toolkampioen.nl! Voor het snel boren van gaten!